Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi.
Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi.
Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan. Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi.
Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar.
Resepi Ikan Lampam Masak Lemak / Resepi Ikan Lampam Masak Lemak Cili Api Koleksi Resepi. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat). Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan. Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar.
Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama.
Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan. Kalau anda orang nogori kepingin nak makan sedap, menu kampung sendiri, sila singgah ke restoran ini di taman melawati, kuala lumpur pada setiap hari (kecuali jumaat).
Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Ikan ini perlu digoreng dalam minyak panas, dan untuk menaikkan lagi rasanya, ia juga boleh diperahkan dengan limau kasturi. Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar. Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama. Hirisan cili padi boleh dimakan bersama bagi menimbulkan rasa yang lebih menyelerakan.
Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama.
Biasanya ikan yang digunakan adalah ikan sepat, tilapia, puyu, lampam, haruan dan gelama.
Masakan popularnya semestinya aneka masak lemak cili api, keli sambal, sambal tempoyak daun kayu, itik salai, daging salai, ayam kampung salai dan ikan bakar.
EmoticonEmoticon